Queensrÿche

Det amerikanske heavy metal band, Queensrÿche, drager på efterårsturné, og kommer forbi Pumpehuset i København, d. 26. november 2019

Bandet har en gennem en lang musikkarriere formået at bevare deres plads på heavy-scenen, med både innovativ musik og tankevækkende tekster. Queensrÿche blev i 80’erne sat i bås med andre pop-metal-grupper der dominerede den amerikanske heavy metalscene i den periode, men var måske i virkeligheden et af æraens mest karakteristiske bud på genren.

Queensrÿche. Kilde/Foto: Grizzlee Martin

Hvor tilsvarende grupper byggede på arven fra bl.a. Van Halen, Aerosmith og Kiss, arbejdede Queensrÿche mod en mere progressiv art af heavy metal, og lod sig også inspirere af 70’ernes art rock-bands som Pink Floyd og Queen.

Queensrÿche fik deres kommercielle gennembrud med albummet ’Operation: Mindcrime’ fra 1988. Efterfølgeren ’Empire’ blev en endnu større succes, og solgte mere end to millioner eksemparer ført an af hit-singlen ’Silent Lucidity’ (https://www.youtube.com/watch?v=jhat-xUQ6dw) .

Queensrÿche har solgt mere end 30 millioner plader, og har turnéret verden rundt med store navne som Metallica, Def Leppard og Scorpions. I starten af marts i år udgav bandet så deres 15. album, ’The Verdict’.

Og den 26. november kan du så opleve Queensrÿche live i Pumpehuset. Billetprisen er 230,- kr. + gebyr, og billetsalget er allerede startet via både via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *