Too Fast to Live, Too Young to Die

Too Fast to Live, Too Young to Die: Punk Graphics, 1976-1986
Fra 9. april, 2019 til 18. august, 2019

Hvis du skal til USA, nærmere bestemt New York denne sommer, burde du måske smutte forbi The Museum of Arts and Design (MAD). Her kan du opleve en udstilling der viser hvordan punken tog sig ud rent visuelt for 40 år siden.

Foto: PD Rearick, courtesy Cranbrook Art Museum

The Museum of Arts and Design (MAD) viser nemlig udstillingen ”Too Fast to Live, Too Young to Die: Punk Graphics, 1976–1986”, der er en udstilling der viser punk og post-punk bevægelsen, oplevet gennem grafisk design. Udstillingen, der kan ses fra 9. april til 18. august 2019, vil indeholde mere end fire hundrede af punkens mest mindeværdige værker, herunder flyers, plakater, albumcovers, kampagner, magasiner og andre objekter.

Udstillingen viser det visuelle udgangspunkt fra dengang (for længe siden) på New York Citys punkscene: Flyers fra det berømte East Village punk-spillestedsted ”CBGB”, inklusive koncertplakater og ”memorabilia” fra Blondie, Ramones og andre kunstnere, samt sjældne og tidlige udgaver af Punk Magazine med mere.

I dag d. 15. april, vil en ”Members only”-begivenhed, hvor bl.a. Johnny Rotten fra Sex Pistols bliver interviewet af Gillian McCain, blive sparket i gang, og så er sættet ligesom sat. Også en samtale med Sire Records medstifter Seymour Stein, plus programmer med fokus på punkmode, bandhistorie og meget mere, kan opleves. Ja, hvis du da er medlem, har nået at få din billet og tilfældigt befinder dig i New York. I dag.

The Museum of Arts and Design (MAD), https://madmuseum.org/
2 Columbus Circle
New York, NY 10019
info@madmuseum.org

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *